måndag 8 juni 2009

Besök...

av mäklare idag. Kändes verkligen jätte bra. Kanske var det för att han verkligen älskade hundarna och huset. Men fick ett bra bud, så nu j*vlar ska renoveringar göras klart och försöka sälja såsmåning om. Är inte huset i orsa det vi söker, så kommer det flera hus och man kan ju bo i lägenhet tills det rätta dyker upp. Visst det tar emot att bo i lägenhet. Men what the f**k, en kort stund funkar ju. Samla lite krafter kanske.

Har varit i Sthlm i helgen och träffat släkt och vänner. Super trevligt. Skönt att få komma bort från dalarna lite. Talesättet borta bra men hemma bäst är ett väldigt bra talesätt.
PÅ vägen hem från stockholm så stannade vi i Gävle o hälsade på D och P och deras son. Det går alldeles för långt mellan gångerna man ses. Fy skäms på oss!

Så igår tog vi det bara lugnt och njöt av lugnet i lilla Färnäs. SKulle faktiskt inte kunna bo i Stockholm. Alldeles för stressigt.
Nä jag är nog en liten lanttjej. Ingen storstadstjej här inte. Visst är det kul att åka till större städer, på en kortare visit men inte under längre tid.

Nä nu ska jag ner på Mora o leta present till Benkes systerdotter som fyllde år under helgen.

Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Klottra gärna ner några rader så blir jag så glad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...