onsdag 23 mars 2011

Heta snackisar

Tänkte dela med mig av konstigheter man hör.

Apple har godkänt den skruvade "bögbotar-appen". En app man kan ladda ner för att "bota" homosexuella. Då den som skapade appen ansåg att homosexualitet är en sjukdom. Tack och lov så har de efter påhopp tagit bort appen.

Ät bandmask och går ner i vikt! Detta är en populär (och extremt farlig) bantningsmetod i USA. Maskarna lever i magen och äter upp den mat du äter. Som jag förstod det så när maten inte räcker till så förflyttar sig maskarna till andra organ i kroppen och börjar kalasa på dessa. Maskarna kan bli 10-15 m långa och om man inte avmaskar sig så kan detta leda till döden. Skönhetsidealet är helt sjukt om man tar till så radikala metoder för att gå ner i vikt.

Hur dum får man bli?! Polisen arresterade en man, misstänkt för ett inbrott i Florida. Mannen nekade till inblandning, men dömdes sedan för inbrottet då fotbojan band honom till inbrottet.

En annorlunda bortförklaring! En kvinna i USA, vaknar upp mitt i natten av att hennes pojkvän står brevid sängen i bara fillingar. Brevid honom står även ett par i bara underkläder. När hon frågade honom vad som står på säger han att de kidnappat honom och hotat honom med en skruvmejsel. Tjejen ringer till polisen och när de anländer vidhåller han sin historia. När de börjar nysta ut i historien visade det sig att han hade betalat paret 800 kr för att komma till dem för lite kuttrasju.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Klottra gärna ner några rader så blir jag så glad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...