tisdag 9 februari 2010

Tisdag

Imorgon efter skolan ska barnen hem till sin mamma, så idag är alltså sista dagen på denna underbara vecka. Så tråkigt att de ska åka hem, hade så gärna haft dem mer.
Det har varit riktigt kul att ha haft dem här i 1 vecka. visst det har varit späckat schema med körningar till & från skolan och till deras träningar. Men det har funkat och man har somnat som en stock på kvällen och vaknat tidigt.
Men de kommer ju till oss igen nästa helg så det är inte så långt kvar tills man får se dem igen.

Igår kom Linda hit, fikade lite och sen följde hon med o hämtade kidsen på skolan. Sen följde hon med mig o barnen ner på barnaffären, som min kompis tyvärr ska stänga. Bokade en spjälsäng med tillbehör. Funderar även på om vi skulle boka en bilbarnstol med. Men sa att vi kommer in till slutet av veckan då benke är med så han får vara med och bestämma.

Så kul att träffa dig Linda, hoppas att vi kan ses nästa gång du är hemma igen. Så kanske vi kan ta en dogdate samtidigt. Diez skulle bli sååå glad över att få träffa damen.

Sängramen är nog såld, de kommer o tittar på den nästa vecka. Sen imorgon kommer det en man o ska kolla på skotern som vi funderat på att sälja ett tag. Ett gammalt åbäcke från 80 talet. Får inte mycket för den, men oavsett vad vi får är det bättre än inget alls.

Snart ska jag börja med maten så att den är klar tills benke kommer hem så att vi hinner äta innan hockeyträningen börjar.

Ha det gott

1 kommentar:

  1. Halloj!! Hur mår du?? Vilken vecka är du i nu?? Du barnbutiken som ska stänga...menar du Toddler?
    Kram Lotta

    SvaraRadera

Klottra gärna ner några rader så blir jag så glad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...