lördag 27 februari 2010

Lördag

Tagit det chill idag. Sovmorgon var guld värt. Fick fin besök av Linda idag, tack för att du kom hit, alla bilar och skidåkare till trots. Fikade en stund, sen hämtade vi Tindra och begav oss ut i skogen med alla 3 hundar. Jösses vad de dampade omkring. Boss var den som vågade sig ut i den djupa snön och fick arbeta bra för att ta sig fram. Ibland såg man bara huvudet på honom medans Diezel o Tindra höll sig på den oplogade vägen. Även Linda vågade sig ut i den djupa snön med resultatet att 3 hundar tyckte det var jätte kul att hon kom ner till deras nivå.
Hade också lust att slänga mig ut i den pudriga snön men kom o tänka på att jag har ju en liten bebbe i magen att tänka på. Får ta igen det nästa vinter.
Härligt att komma ut i skogen, var längesen som man tog sig dit. Hundarna har sovit gott hela eftermiddagen.
Stackars Linda som sen var tvungen att ta sig genom hela Mora. Håller mig gärna långt därifrån. Alltid lika kul att ses. Hon o hennes syster kommer förbi imorgon. Hennes syster ska klippa till oss så vi får ordning på kalufsen...

Boss letar godis

Boss på väg upp ur snön
Gissa vad mamsen har köpt i Thailand?? En himla massa supersöta barnkläder till bebben från henne o mormor. Hon sa att det var svårt att hitta neutrala kläder. För antingen var de rosa eller blå och då pratar vi om riktigt rosa o riktigt blå haha.
Men fick bara se kläderna, för de får vi inte förrens bebben är född.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Klottra gärna ner några rader så blir jag så glad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...