lördag 18 april 2009

Sälja huset, bygga nytt, köpa annat hus, bo kvar i huset...
Tankarna snurrar, drömmarna är många. Hade gärna bott kvar i huset, om det inte vore för att det börjar bli trångt, är inte så jätte nöjd med läget, planlösning osv.

Men det är nog som A på jobbet säger: Alex du är en drömmare!

Ska ev iväg o kolla på ett hus om en vecka, priset är helt fel, mycket att renovera invändigt för att sätta vår egen prägel på det. Men läget är verkligen en dröm. Högt beläget, man ser ut över hela orsasjön. Inte så mycket grannar.
Men som sagt, för det priset köper jag hellre en tomt i samma område och bygger mitt drömhus... då jag blir miljonär.

Har jobbat idag, relativt mycket kunder, hjälpte flera samtidigt för att en del ska slippa vänta.
Benke har haft hjälp av sin systerson o hans kompis med att köra skräp till tippen. Barnen har varit hos farmor. Simon är överlycklig för han tappade en till tand idag. Så nu är han tandlös och läspar för fullt. Just nu håller Simon på att inspekterar Boss tänder och konstaterade att Boss har alla tänder kvar.
Har grillat idag, bjöd killarna som hjälpt till med soporna på mat. En riktig höjdare, fast simon hade det svårt när han skulle äta majskolvar. Såå sööt haha! Vi fick oss några skratt.

Måste berätta vad Simon sa tidigare idag. Han o grannflickan höll på att kasta stenar ut på gräsmattan. Sa åt dem att sluta. En kort stund senare fortsätter de. Så jag ropar: Simon har du redan glömt vad jag sa nyss?! Näää men jag kastar inte stenar längre, jag rullar dem!! Hahaha så svårt att låta bestämd när man får de svaret. Höll masken då jag sa åt dem att sluta med det också. Sen föll jag & E i skratt. Så underbart söta barn är...

Nä nu ska jag ta o ladda inför robinsson
Kram på er alla

1 kommentar:

  1. Åh jag hade velat se den tandlöse majskolvsätaren! :))
    Vi har en kille hemma som har två lösa framtänder som han inte vill dra ut. Det ser läskigt ut... Ibland sticker en tand ut ovanför läppen. Ibland darrar de i vinddraget ;-/
    Vi var också till tippen i helgen. Visst är det en underbar känsla när man gjort sig av med en massa skräp!? :)
    ... och till sist: Bra att du är en drömmare! :) Annars kommer man inte långt i livet. Då går man kanske miste om drömhuset/mannen/jobbet för man inte tror att det kan bli ens framtid.
    Lycka till med drömmandet och era mer "förankrade" planer ;)
    kram!
    /K

    SvaraRadera

Klottra gärna ner några rader så blir jag så glad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...