lördag 24 januari 2009

Dagens kalas

Hur man än planerar och planerar så går det ändå inte som man tänkt sig. Vi hade tänkt att dela upp släkten under hela dagen pga av plats-, bestik - & tallriksbrist. Min mamma och hennes väninnan kom på förmiddagen, sen kom resten samtidigt med nån sekunds marginal på eftermiddagen. Haha men trevligt var det iallafall. Alla barnen fick sitta framför tvn för en gångs skull & det var jätte populärt vill jag lova. Ett helt rum för sig, med egen tallrik med bullar, kakor och varsin tallrik med tårta och med att få se på tecknat samtidigt så var lyckan gjord. Vi vuxna 9 st satt å trängdes runt ett bord för vanligtvis 4 pers. Trångt och mysigt haha! Barnens farfar hade gärna velat sitta med barnen vid tvn men han blev "utslängd" av sina 4 st barnbarn som sa att det nu är "barnens rum" och här får ingen vuxen vara.



Dagens tårtor, längst upp gräddtårta med gelehallon och sen en princesstårta. Båda hemmagjorda, dock inte så vackra men goda var de och gick åt på en gång. Bullarna gick även de hem. Så kul att höra att de blev lyckade. Kom ju inte i säng förens runt kl 02 i natt. For runt som en virrig höna och gjorde allt som jag egentligen hade tänkt göra tidigare i veckan. Men pga av förkylningen så fanns det ingen ork eller lust heller.

Men nu är det lugnt, ska snart åka och handla lite till middagen och lördagsgodis till barnen. Imorgon kommer barnens kompisar och då blir de ännu mer fika, lek och en massa skratt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Klottra gärna ner några rader så blir jag så glad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...